آموزش تصویری حل مشکلات انواع گوشی های اندرویدی

اندروید، سیستم‌عاملی محبوب و با امکانات بوده که در عین سادگی و جذابی، ایراداتی را همچون سیستم‌عامل‌های دیگر دارد که برخی از آنها اذیت کننده هستند. خوشبختانه، بیش از 90 درصد این مشکلات، به سادگی و توسط خود کاربران حل می‌شود. قصد داریم تا شایع‌ترین مشکلاتی را که وجود دارد، به همراه راه حل برطرف کردن آنها، بیان نماییم.

درست کار نکردن رابط کاربری!

بعضی مواقع با متوقف شدن سیستم رابط کاربری (System UI) روبه‌رو می‌شویم که با راه‌اندازی مجدد دستگاه، این مشکل حل نخواهد شد. بهترین کار در این شرایط، پاک کردن حافظه‌ی کش رابط کاربری است. برای انجام این کار، مسیر زیر را طی کنید:

  • وارد تنظیمات شوید
  • گزینه‌ی Apps را انتخاب کنید
  • صفحه را به سمت چپ حرکت داده تا پنجره‌ی “All” که مربوط به تمای اپلیکیشن‌ها و سرویس‌ها می‌باشد، وارد شده و حافظه‌ی کش System UI را پاک کنید
  • دستگاه خود را مجددا راه‌اندازی کنید

دانلود نشدن صحیح اطلاعات

شاید شما نیز به هنگام دانلود برخی فایل‌ها، با مشکلاتی از قبیل دانلود نشدن فایل‌ها روبه‌رو شوید. اندروید برای دانلود اطلاعات، یک بخش اختصاصی دارد که به هم ریختن این بخش، می‌تواند تاثیری منفی در عملکرد دانلود داشته باشد. برای حل این مشکل، تنها کافیست حافظه‌ی کش را پاک نمایید:

  • وارد تنظیمات شوید
  • گزینه‌ی Apps را انتخاب کنید
  • صفحه را به سمت چپ حرکت دهید و در پنجره‌ی “All”، گزینه‌ی “Download Manager” را انتخاب کنید
  • حافظه‌ی کش را پاک کرده و دستگاه خود را مجددا راه‌اندازی نمایید

نمی‌توانید محل فایل‌های دانلود شده‌ی خود را پیدا کنید؟

تمامی اطلاعاتی که از اینترنت دانلود می‌کنید، به صورت پیش‌فرض در پوشه‌ای به نام “Download” قرار می‌گیرد. برای پیدا کردن این پوشه، ابتدا نرم‌افزار ES File Explorer را دانلود کرده و پس از نصب آن، از مسیر sdcard > Download، می‌توانید فایل‌های دانلود شده‌ی خود را مشاهده نمایید.

اجرا نشدن فایل‌های ویدئویی دانلود شده

بهترین پیشنهاد، نصب نرم‌افزارهایی همچون VLC Player و MX Player می‌باشد. این نرم‌افزارها قادرند هر فرمتی را که تصور می‌کنید، اجرا کنند! البته اگر کارتان با این نرم‌افزارها راه نیفتاد، ناچارید به سراغ دیگر اپلیکیشن‌ها بروید.

در واقع این موضوع، راه حل مشخصی ندارد و شاید تنها راه، آزمایش یک‌به‌یک برنامه‌های مختلف باشد.

من یک بدافزار نصب کردم!

سعی کنید هیچ‌گاه اپلیکیشن‌‌های کرک شده را دانلود نکنید! ممکن است بسیاری از این اپلیکیشن‌ها حاوی بدافزار باشند. البته اگر این اتفاق افتاد، جای نگرانی نخواهد بود و می‌توان با حذف برنامه‌ی مورد نظر، این موضوع را حل نمود.

اگر نمی‌دانید که کدام اپلیکیشن شما حاوی بدافزار است، کافیست یک اسکنر بدافزار را نصب کنید

کار نکردن اینترنت

اینکه شما نتوانید از گزینه‌ی “Data” برای اتصال به اینترنت استفاده نکنید، احتمال بسیار زیاد، تنظیمات مربوط به تلفن خود را به درستی انجام نداده‌اید. عموما تنظیماتی که به درستی اعمال نشده‌اند، به تنظیمات APN مربوط می‌شوند. البته معمولا این قسمت به صورت خودکار و به کمک اپراتور تلفن همراه شما، تنظیم می‌شود اما اگر این اتفاق نیفتاد، ناچارید به صورت دستی، آن را تنظیم کنید…

عدم اتصال به اینترنت وای‌فای

اگر نمی‌توانید با روشن کردن وای‌فای، به روتر و اینترنت خود متصل شوید، احتمالا مشکل از مودم باشد که با راه‌اندازی مجدد آن و البته تلفن همراه شما، این مشکل حل خواهد شد.

البته اگر این موضوع همیشه ادامه داشته باشد، می‌توانید Firmware (سخت‌افزار) مودم را بروزرسانی کنید تا این مشکل حل شود! برای اینکار، ابتدا باید مدل دقیق مودم خود را پیدا کرده و در وب‌سایت کمپانی سازنده‌ی آن و طبق دستور موجود، اقدام به بروزرسانی سخت‌افزار مودم خود کنید.

چگونه قفل دستگاه اندروید خود را بشکنیم؟!

احتمالا برای شما هم پیش آمده که رمز عبوری بر روی دستگاه خود قرار داده و آن را فراموش کنید. برای اینکه کلمه‌ی عبور خود را بازیابید، بهتر است که از طریق bootloader، قسمتی که از طریق آن می‌توان تلفن را به تنظیمات کارخانه‌ بازگرداند، عمل Reset Factory را انجام دهید. البته نرم‌افزارهای زیادی برای شکستن قفل وجود دارد که پیشنهاد می‌کنم به آنها فکر نکنید!

روش وارد شدن به bootloader در بسیاری از دستگاه‌ها یکسان است. ابتدا دستگاه خود را به صورت کامل خاموش کرده و سپس و به صورت همزمان، دکمه‌ای که صدای تلفن را کم می‌کند به همراه دکمه‌ی پاور را فشار داده و نگه دارید تا تلفن شما بوت شود. حالا می‌توانید تلفن خود را به تنظیمات کارخانه بازگردانید!

توجه: اگر از رام شخصی استفاده می‌کنید، هرگز این کار را انجام ندهید، چرا که باعث از کار افتادن دستگاه شما خواهد شد!

کرش کردن دستگاه به هنگام بوت شدن

اگر تلفن شما بوت نمی‌شود و یا به هنگام بوت شدن کرش می‌کند، ناچارید از حالت امن یا “Safe Mode” برای بوت کردن گوشی خود استفاده کنید. این حالت به کاربران اجازه خواهد داد تا تمامی اپلیکیشن‌هایی را که ممکن است باعث کرش کردن سیستم شوند، غیر فعال کرده و اقدامات لازم را انجام دهند.

روشن نشدن دستگاه اندروید 

در اولین قدم سعی کنید باتری را خارج کنید. اگر باتری دستگاه شما خارج نمیشد، کلید پاور را به مدت 15 ثانیه نگه دارید. اگر باز هم مشکل حل نشد، اینبار دستکاه خود را به برق متصل کرده و مجددا 15 ثانیه، کلید پاور را به مدت 15 ثانیه نگه دارید. در صورتی که همچنان نیز این مشکل را داشتید، باید به خدمات پس از فروش دستگاه خود مراجعه کرده و یا آن برای سرویس، به یکی از مراکز کمپانی خود ارسال کنید.

شناخته نشدن کارت حافظه

این مشکل برای اغلب افراد به وجود می‌آید و شاید بهترین راه برای حل آن، فرمت کردن و پاک کردن اطلاعات آن باشد. برای اینجام این کار، مسیر زیر را طی کنید:

  • وارد تنظمیات شوید
  • وارد قسمت مربوط به ذخیره‌سازی یا Stroage شوید
  • تا انتها بروید و گزینه‌ی “Format SD card” را انتخاب کنید
  • مجددا Format SD card را زده تا کارت حافظه‌ی خود را فرمت کنید

اگر با این کار نتوانستید مشکل خود را حل کنید، کارت حافظه‌ی خود را به وسیله‌ی یک کارت‌خوان به کامیپوتر وصل کرده و اقدام به بازیابی اطلاعات کنید.

مشکل در اتصال اندروید به کامپیوتر

دو روش برای اتصال اندروید به PC وجود دارد، یکی اتصال اندروید از طریق Andorid Debug Bridge (به اختصار ADB) و دیگری Media Transfer Protocol (به اختصار MTP) که حالت اول به کاربر، آزادی عمل بیشتری را داده و حالت دوم، تنها کاربر را مجاز به مشاهده‌ی دایرکتوری و مسیر اپلیکیشن‌ها خواهد کرد. همیشه ADB، بیشترین مشکلات را به وجود می‌آورد.

با این حال، از دو طریق این دو روش‌، می‌توان مشکل وصل نشدن اندروید به کامپیوتر را حل نمود که هر کدام از این روش‌ها، مقاله‌ای جداگانه می‌طلبد!

انتخابی اتمی!

اگر تمامی روش‌ها را انجام دادید و باز هم مشکل شما حل نشد، احتمالا به موتورهای جستجو روی آورده و سعی می‌کنید تا راه حلی برای مشکل خود پیدا کنید. اما باید بدانید که همچنان یک گزینه باقی مانده که می‌تواند با تضمین بالایی، سیستم‌عامل شما را همچون روز اول سالم سازد و آن، بازگردانی تلفن خود به “تنظیمات کارخانه” می‌باشد!

  • وارد تنظیمات شوید
  • به بخش “Backup & reset” بروید
  • نهایتا، گزینه‌ی Reset را از پایین پنجره‌ی باز شده انتخاب کنید

امیدوارم توانسته باشیم مشکلات شایع اندروید و راه حل آنها را به خوبی بیان کرده باشیم. در ادامه خوشحال می‌شویم از نظرات ارزشمند شما پیرامون این موضوع و احتمالا مشکلات دیگری که وجود دارند و توسط ما ذکر نشدند، با خبر شویم.

, , , ,

Related Posts

7 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • سلام

    جایی که من می توانید دانلود کنید خیل رایگان در وب سایت شما?
    اطلاعات رو از حمایت شما. زویل واقعا بهترین برنامه برای حل کد امنیتی است اما من نیاز به جدیدترین نسخه از این.

    ممنون

    پاسخ
  • همانطور که می بینید XRumer + XEvil موفقیت و شکست هر anti-bots اقدامات در وب سایت شما.
    اوه بله, زویل 4.0 می توانید گوگل را حل کند رکتچا-2 هم. بدون هیچ مشکلی – فقط بررسی فیلم ها در مورد زویل در یوتیوب.

    و شما می توانید زویل برای وب سایت خود استفاده کنید! افزایش محبوبیت و پول, به عنوان دیگر صاحبان خوشحال زویل 😉

    موفق باشی!

    پاسخ
  • تو این زمینه بهترین هستین
    لذت بردم
    سایتتون هم خیلی زیباست

    پاسخ
  • ممنون از شما . واقعا همونی بود که می خواستم،کامل و بدون نقص

    پاسخ
  • دپارتمان به روزرسانی
    خرداد 24, 1401 11:55 ق.ظ

    asdasdasd

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست